Toolkit Duurzame Woningbouw

Toolkit Duurzame Woningbouw

Toolkit Duurzame Woningbouw

De Toolkit Duurzame Woningbouw biedt een praktische handreiking bij het voldoen aan de steeds hogere eisen die de overheid stelt aan CO2-reductie, gezondheid en (binnen)klimaat van woningen.

AEneas Artikelcode: 9789075365788
46.23

De Toolkit Duurzame Woningbouw biedt een praktische handreiking bij het voldoen aan de steeds hogere eisen die de overheid stelt aan CO2-reductie, gezondheid en (binnen)klimaat van woningen. Het is een onmisbaar handboek voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten en gemeenten.

Energieconcepten
Kern van de Toolkit Duurzame Woningbouw vormen ruim 20 praktisch uitgewerkte energieconcepten. Per concept wordt de benodigde procesgang voor de realisatie beschreven. Dit gebeurt mede aan de hand van themabladen over onder andere warmte- en koudeopslag, ‘outsourcing’ van duurzame energie-installaties en bewonersvoorlichting. Op basis van de Trias Energetica is nog meer aandacht besteed aan concepten met maximale vraagbeperking en concepten op basis van maximale inzet van duurzame energietechnieken.

Ook volledig online
Wanneer u het boek bestelt, krijgt u tevens 2 maanden gratis en vrijblijvend toegang tot de online versie van het boek. In deze online versie zijn alle hoofdstukken en concepten snel en gemakkelijk te doorzoeken en als pdf te downloaden.
       
Prijs:
€ 49,- (incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 7,95
Verschijningsdatum:
11 december 2006
ISBN:
978-90-75365-78-8
Auteur(s):
Pieter Hameetman
Aantal pagina's:
433
Aantal illustraties:
50
Taal:
Nederlands
Formaat:
A4
Uitvoering:
full-colour
Bindwijze:
gebonden