Offerteprogramma Kleine Werken & Schilderwerken Online.

Offerteprogramma Kleine Werken & Schilderwerken Online.

Offerteprogramma Kleine Werken & Schilderwerken Online.
Calculeren en begroten was nog nooit zo eenvoudig!

Online offertes maken en bewerken op basis van de gegevens van de boeken:
Bouwprijzen Kleine Werken & Schilderwerken.

NBI - Nederlands Bouwkosten Instituut Artikelcode: BS093
199.00

Het Online Calculatiepakket Kleine Werken & Schilderwerk is een calculatiepakket met daarin opgenomen Bouwprijzen Kleine Werken & Bouwprijzen Schilderwerk. Dit is een gebruikersvriendelijk & betaalbaar calculatieprogramma waarmee u snel begrotingen, offertes en facturen kunt opstellen.

Profiteer van de enorme tijdbesparing die dit programma mogelijk maakt en houd meer tijd over voor uw eigenlijke werk. Breng uw concurrent een gevoelige slag toe door razendsnel de klant uw offerte aan te bieden. Nooit meer ergernis van ellenlange berekeningen op papier.

Kostengegevens
De bouwprijzen zijn opgebouwd met manuren, materiaal- en materieel/diverse prijzen. Alle bouwprijzen, omschrijvingen en uurlonen kunt u naar eigen inzicht aanpassen.

Offertes en facturen opstellen
Met Online Calculatiepakket Kleine Werken & Schilderwerk kunt u eenvoudig offerte met voorblad en facturen opstellen, de bouwprijzen worden automatisch overgenomen uit uw calculatie.

Werking software
Als eerste maakt u een nieuwe calculatie aan waar u de gegevens van uw klant vermeldt en het uurloon met de percentage voor de indirecte kosten. Daarna kunt eenvoudig door de database van bouwprijzen Kleine Werken bladeren of in de database zoeken. Heeft u een onderdeel gevonden dan kunt u de hoeveelheid invullen en vervolgens toevoegen aan de calculatie. Deze is daarna na eigen inzicht te wijzigen. Bent u klaar dan is er een PDF module die uw calculatie gereed maakt om af te drukken. Voorblad, facturen, opleverbon, herinnering, enz. worden geëxporteerd in Excel, zodat u deze nog kunt wijzigen.

Waarom Online Calculatiepakket Kleine Werken & Schilderwerken:
  • Snel en makkelijk begrotingen/offertes opstellen.
  • Gebruik van bouwprijzen Kleine Werken met marktprijzen.
  • Snel van offerte een factuur genereren.
  • Bouwprijzen worden meerdere malen per jaar aangepast aan de markt.


Voor € 199,- excl. BTW mag u 1 jaar gebruik maken van het online softwarepakket.
Na dit jaar vragen wij u automatisch of u het het gebruik van het online software pakket met een jaar wilt verlengen.
Wilt u een doorlopend abonnement dan kunt u dat hieronder aangeven. (Hiermee bent u verzekerd van continu toegang tot het offerteprogramma)

Wanneer u gelijktijdig de boeken Bouwprijzen Kleine Werken en/of het boekwerk Schildwerken besteld ontvangt u deze voor € 45,- per stuk excl. BTW.
De prijs zal aangepast worden in de winkelwagen.